Bloggers & Partners

Blogger

Bloggers die kunnen helpen bij het orienteren op je activiteiten tijdens je wereldreis

Travelaar - Travelaar is een online magazine opgericht door Erick en Kirsten die sinds 2016 fulltime de wereld over reizen. Dit heeft hen op de meest uiteenlopende plekken gebracht; van Mexico tot Ethiopië en de Filipijnen. Op hun blog geven zij handige reis- en budgettips, reviews en inspirerende reisverhalen. Blijf op de hoogte van hun wereldreis en wordt tegelijkertijd geïnspireerd door hun mooie avonturen.

Backpackgek - In 2011 besloten Freek en Claudia om hun huis in Amsterdam te verlaten om een wereldreis te maken. Op hun blog Backpackgek schreven zij over hun reisavonturen. Hun reis is inmiddels afgerond en de backpackers zijn in Oslo neergestreken, maar pakken nog steeds elke kans aan om te reizen. Met het motto: “als wij het kunnen, kun jij het ook”, geven zij tips over voorbereidingen, budget, hun ervaringen en vooral een hele hoop inspiratie!

All Day Every Daisy - All Day Every Daisy is de blog voor de liefhebber van onze wereld. Hier vertelt Daisy over haar avonturen en inspireert zij mensen om de wereld te ontdekken op een eerlijke en duurzame wijze. Daisy laat zien dat reizen meer is dan highlights afvinken, maar juist een middel om de smaken, kleuren en geuren van de wereld te ontdekken op een manier die al dit moois behoudt voor toekomstige generaties.

Reizen In - Met een camper voor onbetaalde tijd en zonder planning de wereld rondreizen. Lars en Dasja gingen het avontuur aan en zijn al sinds 2015 op pad. Op hun blog Reizen In delen zij hun ervaringen om ook vooral jouw reisvirus aan te wakkeren. Daarnaast geven zij nuttige informatie over de landen waar zij zijn geweest, tips over hun voorbereiding, en delen zij hun ervaringen met het leven in een camper.

Hannah op World Supporter - Op Worldsupporter blogt Hannah Löwenhardt over haar studie, werk, vrijwilligerswerk en reizen in het buitenland. Met haar studie biologie en conservatie probeert ze bij te dragen aan een duurzame (reis)wereld door haar kennis over duurzaamheid en natuurbehoud te delen. Verder blogt ze over haar ervaringen in het buitenland (specialime: Japan) en alles wat daarbij komt kijken.